ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u altijd veilig de weg op kunt. Voor vakkundig auto-onderhoud bent u bij Autoservice Dijkhuizen aan het juiste adres!

Door uw auto regelmatig en vakkundig te laten onderhouden rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech. Het doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig voor uzelf en de overige weggebruikers, het kan ook de rest van uw auto beschadigen met onnodige hogere kosten als gevolg. Daarom adviseren wij om uw auto periodiek te laten controleren door onze vakkundige monteurs. Bij een moderne auto is één onderhoudsbeurt per jaar vaak voldoende, uiteraard is dit afhankelijk van het aantal gereden kilometers per jaar. Benieuwd wat het advies voor jouw auto is? We adviseren je graag.

Kleine beurt

Wij raden aan uw auto 1 x per jaar of elke 15.000 kilometer een kleine beurt te geven. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u vinden wat de fabrikant voor uw specifieke auto aanraadt als het gaat om de interval tussen beurten. Ook verschilt het per auto wat er tijdens de kleine beurt vervangen of onderhouden moet worden. Wij nemen deze zorg graag voor u uit handen.

De ervaren monteurs bij Autoservice Dijkhuizen kunnen u passend advies geven over wanneer het slim is om uw auto te laten komen voor een kleine beurt. Tijdens de kleine beurt wordt uw auto op circa 20 punten gecontroleerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de lampen, bandenspanning en ruitenwissers.

Grote beurt

Tijdens een grote beurt wordt uw auto van top top teen nagekeken. Bij Autoservice Dijkhuizen kunnen wij u aan de hand van uw rijgedrag advies geven over wanneer het slim is een grote beurt aan uw auto uit te laten voeren. Wij controleren uw auto bij een grote beurt op ruim 80 cruciale punten.

Zaken zoals motorolie en het oliefilter worden vervangen bij een grote beurt. Alle andere vloeistoffen worden gecontroleerd en waar nodig vervangen of bijgevuld. Er wordt gekeken of er aanvullend onderhoud nodig is conform de richtlijnen van de fabrikant. Denk hierbij aan zaken als het vervangen van de distributieriem, bougies, filters en riemen.

Heldere prijsafspraken

Bij Autoservice Dijkhuizen leveren wij graag goede service. Daarom maken wij heldere prijsafspraken vooraf om verrassingen achteraf te voorkomen. Merken we tijdens het onderhoud dat er toch nog iets moet gebeuren? Dan nemen we altijd contact met u op voor overleg. Zo gaat u altijd met een goed gevoel weer op weg.

Uw auto is bij Autoservice Dijkhuizen in goede handen

Maak een afspraak

Contact gegevens

Adres
Emmerweg 150
7823 TM Emmen

Telefoon
0591 628 247

E-mail
info@autoservicedijkhuizen.nl

Openingstijden

maandag 08:00–17:00
dinsdag 08:00–17:00
woensdag 08:00–17:00
donderdag 08:00–17:00
vrijdag 08:00–17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Klantwaarderingen

Goede service voor een mooie prijs!
Kelly Schipper
Worden altijd top geholpen… Goede service!
Wij hebben verschillende bedrijfsauto’s bij Dijkhuizen in onderhoud en zijn super tevreden.
Hoveniersbedrijf Mimosa
Snelle hulp werd mij geboden en zeer vriendelijk medewerkers
Johan Piebes
Goede no nonsens garage! Vakkundige monteurs die van alle markten thuis zijn. Goed adres voor alle reparaties en APK! Echte aanrader.
TheDutchTango
Komt eerlijk en betrouwbaar over. Heeft mij al meerdere keren goed geholpen.
Bob van G
Vriendelijk personeel die voor veel problemen wel een oplossing weten.
Bert Wanningen
Altijd goedkoop en zeer snelle service. Bij mijn kapotte uitlaat midden op de dag kon ik hem de volgende ochtend alweer ophalen. Geen gekke dingen na reparatie. Altijd keurig en goed gecommuniceerd.
Boaz Reinders
Gewoon een goede vakman en dito persoon…een aanrader??
Roel Koops